Добробут

Размер текста
04070, г. Киев, ул. Петра Сагайдачного, 10/5а,
тел.: (044)3635050
факс: (044)3635050
Народна фінансово-страхова компанія «Добробут» заснована 15 листопада 2000 року.

На сьогодні Компанія має ліцензії на 19 видів страхування (6 обов’язкових видів та 13 добровільних), кількість клієнтів перевищує 110 тисяч, в Компанії працює більше 100 спеціалістів.

Головний офіс СК «Добробут» знаходиться в Києві.

Представництва Компанії розташовані в Вінниці, Донецьку, Запоріжжі, Кіровограді, Львові, Луганську, Сімферополі, Харкові, Чернівцях, Хусті, Івано-Франківську та філія в Одесі.

У Києві, окрім головного офісу, працює ще 2 філії. Серед них - Міжрегіональне медичне управління НФСК «Добробут», яке пропонує індивідуальні програми медичного страхування для приватних та корпоративних клієнтів.

СК «Добробут» є членом: Ліги страхових організацій України; Київської міської організації роботодавців; Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України; асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України.

За результатами 2008 року ЗАТ «НФСК «Добробут» стала членом Національного клубу страхової виплати. До членства в клубі допускаються тільки ті компанії, які за підсумками року здійснили страхові виплати на суму більш ніж 1 млн євро й брали участь у проекті «Insurance Top».

Народна фінансово-страхова компанія «Добробут» стала кращою у номінації «Лідер медичного страхування по роботі з корпоративними клієнтами» і отримала диплом та відзнаку «Лідера страхового ринку 2009».