НАШІ РЕАЛІЇ. РЕКОМЕНДАЦІЇ УСПІШНИХ БІЗНЕСМЕНІВ, ФІНАНСИСТІВ, ФАХІВЦІВ З МЕНЕДЖМЕНТУ

Размер текста
24.04.2015

Вы прямо здесь, в прямом эфире, сможете посмотреть эту дискуссию и принять в ней активное участие.

 

Шановні колеги та партнери!

Запрошуємо Вас до участі*

 у практичній дискусії 

НАШІ РЕАЛІЇ. РЕКОМЕНДАЦІЇ УСПІШНИХ БІЗНЕСМЕНІВ, ФІНАНСИСТІВ,

ФАХІВЦІВ З МЕНЕДЖМЕНТУ,

яка відбудеться

24 квітня 2015 року.

(Конференц-Центр " OLYMPIC HALL", м. Київ, вул. В. Гетьмана, 1а,

реєстрація з 9.30, робота Дискусії з 10.00 - 17.00)

 

*Реєстрація безкоштовна. Кількість місць обмежена.

Кожен із Вас отримає можливість прийняти участь у обговоренні, поділитися досвідом, обмінятися думками та отримати відповіді на питання від провідних фахівців фінансового сектору, власників бізнесу. Також кожна компанія-учасник Дискусії буде мати нагоду розмістити інформаційні матеріали або пропозиції продукту чи послуги через Організаторів Дискусії.

Дискусія - це не тільки унікальна зустріч фахівців-практиків, але й унікальна площадка для розширення кола партнерів та клієнтів. 

Головні питання та теми  - нинішній економічній стан; ефективні дії, рішення, методи управління бізнесом в даний період; історії бізнес-успіху в період швидких економічних змін; робота з персоналом.

У Практичній дискусії приймуть участь власники та вище керівництво промислових підприємств, фінансового сектору,  підприємці, власники середнього та малого бізнесу, які бажають успішно розвиватись не зважаючи на перешкоди сьогодення.

Форма роботи - Інтерактивна дискусія: виступ, репліка, питання або відповідь на питання . Учасники заздалегідь можуть по е-mail або телефону запропонувати питання до обговорення. Оргкомітет проводить запис бажаючих взяти участь у дискусії. Розроблені доповідачами електронні версії тез виступів будуть розіслані учасникам Дискусії по її завершенню.

Продукт конференції - Обговорення учасниками суті кризових явищ на фінансовому ринку; взаємообмін актуальною інформацією; оцінка та корективи власних стратегічних планів і рішень з урахуванням інформації, отриманої на Дискусії.

Головні спікери:

  • Максим Поляков, Народний депутат України, секретар Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Верховної ради України.
  • Ілля Шутак, д.ю.н., професор, власник та керівник холдингу, бізнесмен.
  • Эрік Найман, Керуючий партнер, Компанія «Капітал Таймс».
  • Юрій Савчук, Генеральний директор, компанія "Добрі справи консалтинг Україна". 
  • Марина Дяченко, Комерційний директор і співзасновник виробничого підприємства «MANEZH».
  • Ольга Дудник, Сертифікований консультант з управління (СМС), засновник «Edutainment» Studio, експерт в галузі інноваційних технологій розвитку персоналу, колумніст «Forbes».
  • Дмитро Олексієнко, Голова Громадської Ради, Державна фіскальна служба України; генеральний директор, Аудиторсько-консалтингова група «ЕКСПЕРТ».
  • Юрій Гришан, Президент, Моторне (транспортне) страхове бюро України; генеральний директор,  Страхова група «ІЛЛІЧІВСЬКА».
  • Володимир Шевченко, Доцент КНУ імені Т. Шевченка, фахівець у сфері міжнародних фінансових ринків. 
  • В'ячеслав Андрійко, Генеральний директор представництва в Україні, «Willis Insurance Brokers».
  • Віталій Нечипоренко, Керуючий партнер Центр бізнес-стратегій «Перспектива». 

   Від імені Організатора запрошуємо Вас та ваших колег приєднатися до формування програми і до участі в обговоренні та дискусіях.Просимо Вас надати відповідь, щодо участі, в Оргкомітет до 22 квітня 2014 року.

 

З повагою, Організаційний комітет

Центр бізнес-стратегій "Перспектива"

Контактний телефон / факс: + 38 044 40 66 555 - багатоканальний

Контактний е-mail: forum@cbs.org.ua