Новости интернет-партнеров

Размер текста
09.07.2016

МТСБУ відкриває віртуальні особисті кабінети для обслуговування потерпілих

МТСБУ відкриває віртуальні особисті кабінети для обслуговування потерпілих.

Кожен потерпілий, який звертається за регламентною виплатою до МТСБУ, зараз може отримати власний віртуальний кабінет. Для цього треба мати особисту електронну адресу та повідомити її МТСБУ. Увійти до кабінету можна через  сайт МТСБУ (Розділ «Для споживачів» - «Регламентні виплати» - «Особистий кабінет потерпілого», посилання /ua/for_consumers/96540/117042/). «Особистий кабінет» дозволяє переглянути матеріали справи про виплату відшкодування, завантажити копії необхідних документів, дізнатись статус справи. Також заявник зможе поставити запитання стосовно розгляду справи у on-line чаті та отримати компетентну відповідь відділу врегулювання.

Для ідентифікації заявника при вході до кабінету через сайт МТСБУ буде використовуватись унікальний код, який надсилатиметься на адресу його електронної пошти  після реєстрації в МТСБУ відповідного звернення  за регламентною виплатою. Тому наполегливо радимо вказувати в заяві до МТСБУ актуальну адресу електронної пошти.

«Клієнтські сервіси стали вимогою часу і МТСБУ впроваджує сучасні  методи  взаємодії з особами, які звернулися в Бюро за отриманням регламентних виплат.  Вважаємо, що ця послуга забезпечить повне інформування потерпілих про хід справи та суттєво знизить навантаження на телефонні лінії МТСБУ, адже потерпілий про все дізнаватиметься з інформації, доступної в його особистому кабінеті і у потерпілого не буде потреби в повторних дзвінках до Бюро», - заявив Володимир Шевченко, генеральний директор МТСБУ.

Источник: Фінансовий клуб
Всё по теме: МТСБУ
 

Обзор DEDALINFO