Новости ДедалИнфо

Размер текста
20.03.2014

Очередные курсы подготовки специалистов по урегулированию убытков в агростраховании

З 20 березня 2014 року Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) за сприяння Проекту «Розвиток агрострахування в Україні» Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) розпочинає програму підготовки аварійних комісарів в сільському господарстві.
  
Навчальна програма розроблена у відповідності із Кваліфікаційним мінімумом, встановленими Розпорядженням Держфінпослуг від 02.06.2011 N 327 та впроваджується відповідно до договору НУБІП України з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг від 24 травня 2012 р. № 31.

Програма навчання передбачає як теоретичні (аудиторні), так і практичні (з виїздом на дослідні ділянки) заняття. Навчання проходитиме у декілька етапів. Орієнтовний час закінчення навчання і проведення іспиту - осінь 2014 року.

Вартість повного курсу – 4000 грн за особу.

Перший етап навчання проходить з 20 по 22 березня 2014 року за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони 11 (навчальний корпус №10), кім. 612, НУБІП України.

Вимоги до кандидатів: повна або базова вища освіта.

Після проходження повного курсу навчання та за умови успішного складання іспиту, учасник отримує Кваліфікаційне свідоцтво, що передається до Нацкомфінпослуг для внесення його (її) імені до переліку осіб, які відповідають Кваліфікаційним вимогам та можуть займатися визначенням причин настання страхового випадку та розміру збитків.

Для реєстрації на навчання необхідно заповнити та надіслати анкету учасника, що додається, на електронну адресу NGerasimenko@ifc.org.

Отримати додаткову інформацію щодо навчання можна за тел. 095 276–64-45 Наталія Герасименко.

Источник: Дедал Инфо
 

Обзор DEDALINFO