Пресс-релизы

Размер текста
04.05.2015

Вілліс зробив тверду оферту на придбання решти 70% акцій Грас Савуа (Gras Savoye)

Шановні колеги,

Маємо важливе повідомлення для наших клієнтів, страховиків, всіх наших партнерів та загалом всього страхового ринку.  Продовжуючи стратегію росту нашого бізнесу та з метою здобуття лідерських позицій у страховому консультуванні, страховому та перестраховому брокерському бізнесі Вілліс зробив тверду оферту на придбання решти 70% акцій нашого давнього партнера Грас Савуа (Gras Savoye), провідного французького страхового брокера. 

У разі прийняття цієї оферти, таке придбання буде найвизначнішим для Вілліс за 187 років історії компанії та стане потужною подією у нашому розвитку.

Об’єднання компаній збільшить нашу присутність у 131 країнах. Де у 84 країнах ми повністю володіємо компаніями.

Ми зробили цю тверду оферту щоб отримати можливість надавати послуги всім нашим спільним клієнтам у всьому світі як у розвинутих економіках, так і в країнах з перехідною економікою, об'єднуючи наших фахівців на локальному та міжнародному рівнях.

Грас Савуа – провідний брокер Франції, із приблизно 3900 співробітниками у більш ніж 50 країнах, які об’єднує мережа зі 108 офісів, включаючи безпрецедентну присутність у 31 країні Африки. Купівля принесе нам міцну позицію у Франції, п’ятому за розміром страховому ринку у світі. Це також надасть покращений доступ до швидкозростаючих страхових ринків та економік, створюючи провідну присутність у Африці та покращуючи присутність у Центральній та Східній Європі і на Близькому Сході.

Наші взаємини з Грас Савуа охоплюють чотири останні десятиріччя, спочатку через брокерську мережу, а протягом останніх 18 років як з компанією-партнером. За цей час ми дізналися, що наші бізнеси доповнюють одне одного, і наше прагнення – працювати разом, нерозривно та ефективно, як частини однієї компанії, що обслуговує клієнтів по всьому світу.

Для тих з вас, хто менше знайомий з бізнесом Грас Савуа, ми надамо різноманітну інформацію щодо нашого потенційного нового партнера. Впевнені, що ви будете раді ближче познайомитися в людьми з Грас Савуа протягом наступних місяців.

Об’єднання, звичайно ж, відбудеться за умови ряду факторів, включаючи консультації з регулюючими органами. Ми очікуємо, що воно завершиться до грудня 2015 року.

Велика кількість співробітників у наших компаніях невтомно працювала протягом багатьох місяців для реалізації цього проекту і для завершення складного та захоплюючого об’єднання, яке може змінити галузь.

Сьогоднішня заява демонструє наше непохитне зобов’язання віддано служити своїм клієнтам та посилювати Вілліс. Наш повний прес-реліз можна подивитися на сайті Вілліс.

Наразі настає більш спокійний період, коли ми проходимо через нормативні та юридичні процеси, які потрібно завершити. Ми будемо повідомляти вас про розвиток у цій справі.

Якщо у вас є будь-які запитання, будь ласка, пишіть нам.

З найкращими побажаннями
В'ячеслав Андрейко,
генеральний директор Willis Insurance Brokers Limited

Источник: Дедал Инфо
 

Обзор DEDALINFO