Новости интернет-партнеров

Размер текста
29.08.2014

Укрзалізниця проведе публічне обговорення умов відкритого конкурсу для вибору страхової компанії

У відповідності до рішень, прийнятих на зустрічі фахівців Укрзалізниці з представниками страхового ринку України 12 червня 2014 р. щодо забезпечення прозорого вибору страхових компаній для обов’язкового особистого страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті та з метою недопущення порушень вимог законодавства, зокрема Закону України «Про захист економічної конкуренції», Державна адміністрація залізничного транспорту України розпочинає публічне вивчення конкурсних умов щодо вибору компанії-страхувальника.

З цією метою на офіційному сайті Укрзалізниці в розділі «Закупівлі»: розміщено проект конкурсної документації для проведення відкритого вибору страхової компанії з надання послуг обов’язкового особистого страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті. В проекті конкурсної документації передбачені рекомендації Ліги страхових організацій України щодо основних критеріїв для відбору страховика.

Пропозиції стосовно порушеної теми можна надавати впродовж двох тижнів, до 08.09.2014 року, на е-mail: storozheva@uz.gov.ua.

Після розгляду всіх рекомендацій залізниці України оновлять конкурсні вимоги щодо вибору страхової компанії для обов’язкового особистого страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті та проведуть публічний конкурсний відбір.

Источник: www.uz.gov.ua
Всё по теме: Тендеры
 

Обзор DEDALINFO