Страховой брокер

Размер текста
18.03.2008

В Украине начал свою работу британский страховой брокер UNITED INSURANCE BROKERS LIMITED

В Україні розпочав діяльність британський страховий брокер - UNITED INSURANCE BROKERS LIMITED - незалежний міжнародний страховий і перестраховий брокер, акредитований на провідному страховому ринку світу - Lloyd’s. UIB є партнером Міжнародної Асоціації Страхових брокерів (IBA), що дозволяє надавати широкий спектр послуг більш ніж в 110 країнах світу. Компанія на сьогодні має в своєму розпорядженні штат в 160 чоловік у Лондоні і 120 чоловік в закордонних офісах.

UIB є одним з світових лідерів в наданні брокерських послуг з страхування та перестрахування у таких сферах як:

- Авіація і космос;

- Будівництво і проектування;

- Морські перевезення;

- Морське КАСКО і відповідальність

- Енергетика;

- Фінансові ризики;

- Політичні ризики;

- Страхування майна та відповідальності;

Валовий дохід групи UIB в 2006 році досяг 27,2 мільйонів фунтів стерлінгів. Прибуток перед оподаткуванням склав 1,3 мільйона фунтів стерлінгів.

Представництво UIB в Україні було включено до державного реєстру страхових брокерів Державною комісією з регулювання фінансових послуг в грудні 2007 року.

Страховий брокер UNITED INSURANCE BROKERS LIMITED через своє представництво в Україні забезпечує розміщення на світовому перестраховому ринку ризиків авіаційної відповідальності по страховому портфелю лідера авіаційного страхування України – СК «Кредо – Класик » (компанія групи «Уніка», Австрія) на умовах договору облігаторного перестрахування.

 

Обзор DEDALINFO